Lembeh Blue Ring Octopus
Bezoek ons tijdens de Duikvaker 2020 in Houten (Stand 310 bij Dive & Travel) van 31 Januari – 2 Februari en maak kans op een fantastische Passport to Paradise (Bunaken – Bangka – Lembeh) prijs, 9 nachten verblijf met 15 duiken in Noord-Sulawesi.

Ontdek Noord-Sulawesi met een Passport to Paradise.

Passport to Paradise is een unieke duikervaring waarmee u drie verschillende duikbestemmingen in één reis kunt ontdekken.

Je hebt 150 duiklocaties om uit te kiezen en met naadloze bootduiktransfers van resort naar resort hoef je geen duikmateriaal te drogen en in te pakken, geen verspilde transfer dagen, gewoon ontspannen, genieten en duiken, duiken en duiken….

Lembeh Resort Villa

Noord-Sulawesi ligt in het Indonesische deel van de Coral Triangle en is een droom bestemming voor iedere duiker. Indonesië heeft meer dan 500 koraal soorten (dat is 75% van alle koraal soorten van de wereld), en meer dan 3,000 verschillende vissoorten. In Indonesië kun je ook 6 van de 7 zee schildpadden soorten zien en meer dan 30 soorten zee zoogdieren migreren via Indonesië. Een derde van alles dolfijn- en walvissoorten noemt Indonesië thuis. Ontdek de gigantische drop offs van Bunaken Nationaal Park, wordt gehypnotiseerd door de meest kleurrijke koraal riffen van het eiland Bangka en laat je betoveren door de beste ‘muck’-duiken ter wereld in Lembeh-strait.

Bezoek ons van 31 Januari – 2 Februari tijdens de Duikvaker in Houten (Stand 310 bij Dive & Travel) en neem deel aan onze prijsvraag. Een gelukkige deelnemer zal een 9 nachten / 15 duiken Passport to Paradise pakket winnen. De 9 nachten worden verdeeld over de 3 resorts met 5 duiken op iedere locatie. Transfers over land en overnachtingen met vol pension zijn inbegrepen.

Luxury Cottage Lembeh

Lembeh Resort & Spa biedt een ongeëvenaarde service, adembenemende zonsondergangen, weelderige tropische tuinen en veel van de meest zeldzame en ongewone zeedieren ter wereld zijn te vinden in de Lembeh Strait. Met fenomenaal duiken, een prachtig zwembad met uitzicht op de Lembeh-strait, land excursies, spa en een uitstekende keuken, garandeert Lembeh Resort een uitzonderlijk verblijf in Noord-Sulawesi.

Murex Bangka

Murex Bangka: Met privébungalows op een met palmbomen omringd wit zandstrand en kristalhelder water, wordt ontspannen in Murex Bangka eenvoudiger dan ooit. De kleurrijke riffen van Bangka bieden de mogelijkheid om voorbij komende pelagics,  zeekoeien, grote scholen vis en een overweldigende verscheidenheid aan macro-leven te zien. Het huisrif van wereldklasse, op slechts een steenworp afstand van het strand en je bungalow, barst van de kleuren en wemelt van het leven. Dit is een echt Robinson Crusoe eiland – inclusief hangmatten!

Murex Manado Go Diving 2019

Murex Manado: De ontspannen en klassieke sfeer van Murex Manado maakt het een perfect thuis weg van huis in Noord-Sulawesi. Vriendelijk personeel, uitzonderlijke service en duikplekken van wereldklasse in het Bunaken National Park. De combinatie met “muck” -duikstekken in Manado Bay maken van dit alles een ongelooflijk onderwateravontuur.

Waarom kiezen tussen 3 ongelooflijke locaties wanneer je een Passport to Paradise kan doen en zelfs meer van Noord-Sulawesi kunt zien? Maak kennis met ons team in de Dive & Travel stand op de Duikvaker in Houten en een kans te maken op deze fantastische prijs of, om gewoon meer te weten te komen.

Duikvaker 2020
Voorwaarden
  • Toegang tot de prijstrekking is alleen beschikbaar voor bezoeker van de Duikvaker 2020 in Houten
  • Alle boekingen voor prijs winnaars zijn afhankelijk van beschikbaarheid in de resorts.
  • Toeslagen kunnen van toepassing zijn afhankelijk van het seizoen.
  • Deze prijs kan niet worden gebruikt in combinatie met andere vouchers, kortingen of promoties.
  • Deze prijs is niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor contanten, producten of andere diensten, geheel of gedeeltelijk.
  • Alle ongebruikte voordelen verliezen geheel of gedeeltelijk hun waarde als ze niet tijdens een enkele reis worden ingenomen.
  • Accommodatie is inclusief volpension met 3 maaltijden per dag. Extra maaltijden of drankjes, alcoholische dranken en andere diensten (extra duiken, enz.) worden in rekening gebracht aan het einde van het verblijf op iedere locatie
  • Alle transfers over land tussen de resort zijn inbegrepen in de prijs.
  • De prijs is geldig tot 31 Maart 2021.

 

We kijken ernaar uit u binnenkort te zien op de Duikvaker 2020 in Houten. U vindt ons in Stand 310 bij Dive & Travel.